i don't bitch and whine

har nog aldrig sovit så skönt någon gång i hela mitt liv. Nu känner jag mig utvilad och startklar, gud vad härligt. Dom ringde just från telia och sa att min iphone har kommit, skuttade upp ur sängen och hoppade upp och ner. ÄNTLIGEN! Nu ska jag och min bestavenagnes gå ner till stan och fixa present till Sandra som fyller 17 på fredag. Sen ska vi hämta iphonen och luncha. hur bra dag som helst!!!!
puss på alla

favvisar

Spenderat hela min tid hos Angnes+Sandra.
skitsnack på agnes balkong
cykling genom hela hammarö
vettenmeloner
& I hennes skormin baby sms:ade faktiskt mig igår, han sa att han va i paradiset men att det va jag som saknades. Det är tydligen jättevarmt i Brasilien, vilket gör att jag får dåligt samvete. måste sola, måste va lite brun.
NATTINATTI! :*

no one's like you

hellvette, helt seriöst. jag har sett fram emot att få en iphone, vi skulle köpa den IDAG! men vad händer? dom har den inte i lagar, vaaaaaaa? hur kan man inte ha den populäraste av alla mobiler!!
blir så arg, har verkligen sett fram emot detta men nej... får vänta tills "slutet av veckan" vad händer ?

Nu ska jag ner till stan och möta upp min Sandra, ska köpa lite hårfärg också, härligt med en ny hårfärg till hösten faktiskt :Dpuss på er!!!

stor staden

Nu är jag i stockholm, fick gå upp tidigare än väntat i morse. Jag släpade mina fötter till tågstationen, köpte mig en macka och något drickbart. Sen var det bara att sätta sig och ta en lur innan man var framme. Tåg resor är så extremt långa, du sitter där i ett fordon. Du vet vart du ska och vad som väntar när du kommer dit, det är därför det känns så långt. Jag klara inte av en enda resa utan min ipod, tiden går så fort när man lyssnar på musik. Det är så jäkla skönt att bara titta ut genom fönstret medans man nynnar och gör små munrörelser med munnen.
När jag väl kom till sthlm så bar det genast iväg till min storasyster Mia. Hennes son fyller 12, så det är självklart att vi åker och firar han!
GRATTIS JONATHAN!

Båstad 2010: Bilderna

Min och Agnes härliga tripp till båstad, vi hade de så jäkla undebart!
Allt var perfekt, havet, vädret, människorna, tennisen osv.
Lägntar tillbaka, vi kör nästa år igen!agnes instalerar sig med ett rad avsnitt OC

fyller frysen med gott


tripp till stan


lunch på peppes

besök

utsikt över båstad från huset


mysis


hovshallar


robin söderling och hans tränare

finalen, damer

Har flera tusen bilder mer, men ni får vara nöjda med detta!
saknar båstad


actor

Åh, jag kom och tänka på en bio som jag och älskling såg igår. Filmen heter Inception och är en science-fiction film som handlar om hur information kan stjälas inne i våra drömmar. Det låter jätte knäppt, men filmen är så otroligt bra! Jag satt som slukad och bara stirrade in i bioduken.
Jag la märke till en skådespelare som jag aldrig sett förr,
Cillian Murphy vilken jäkla rågoding!Done and done

Nu är det mesta klart, han lagt allting i tvätten!  Nu blir det en snabb powerwalk,  när jag kommer hem ska jag sätta på mig myskläder, ta en kopp de och bara njuta.
Fick ett snabbt samtal av älskling, han va påväg in i planet. åh :(

puss

Regn

Har just sagt hejdå till min baby som åker till Brasilien i 3veckor, hur ska jag överleva?
nej men ärligt, det är hårt. Jag har sovit hos han 1 månad i sträck och nu bara åker han. Shysst?
kommer sakna honom, I already do!

Jag sitter och kollar ut, känner att det är en sån dag man bara vill mysa, men Icke! Måste ner till appoteket, köpa hårprodukter och införskaffa lite annat nyttigt som är bra för kroppen. Efter stan måste jag tvätta, sen powewalk.
och neeeeej jag bor inte i en egen lägenhet. Om man bor med en singelpappa som får man tvätta, han vet inte ritktigt hur man gör än tror jag. well well, nu måste jag verkliger rusa.

puss på errrrrrr :*

RSS 2.0